Triple

Compromís

L’objectiu d’Oleander Bio és aconseguir que el consumidor confiï en els nostres productes i sigui partícip de l’agricultura biològica.

Tasta el nostre triple compromís

Amb el productor, amb el producte i amb el consumidor

L’empresa Oleander Bio, dedicada exclusivament a l’elaboració i comercialització d’aliments d’alta qualitat procedents de l’agricultura ecològica, va néixer l’any 1992 convertint-se en una empresa pionera en aquest segment de mercat. Amb prop d’un quart de segle de trajectòria amb innovacions constants, Oleander Bio s’ha convertit en una de les primeres empreses d’Espanya dins d’aquest sector, ja sigui amb productes pel consumidor final o amb productes per les indústries elaboradores. Avui en dia, els productes Oleander Bio es poden trobar en les principals botigues especialitzades del sector Bio d’Espanya.

La confiança dels nostres consumidors

Visió i objectius

L’objectiu d’Oleander Bio és aconseguir que el consumidor confiï en els nostres productes i sigui partícep de l’agricultura biològica per millorar la nostra salut i al mateix temps treballi activament per la preservació del medi natural i del nostre entorn.

Tota l’àmplia gamma de productes Oleander Bio: fruits secs, productes sense gluten, cremes d’untar, patés vegetals, olis, xocolates, llavors, … . Tots certificats per organismes oficials, d’acord amb les més estrictes normatives de producció i control, que garanteixen l’absència de productes químics de síntesi com pesticides, insecticides o llavors manipulades genèticament. Però aquest no és l’únic compromís d’Oleander Bio, ja que l’empresa també treballa colze a colze amb els agricultors que ens subministren les seves collites per preservar i potenciar els productes propis de cada zona geogràfica, conservant i protegint el medi natural on es cultiven. Només així podem oferir aliments sans, totalment ecològics i beneficiosos per a la salut.

La serietat, responsabilitat, agilitat en el servei als nostres clients, a més del profund coneixement del mercat i l’acurada selecció i elaboració dels nostres productes ens han situat avui com una de les firmes líders en el nostre sector.

Productes ecològics sense gluten

Aptes per a celíacs

Tots els productes de la nostra gama són sense gluten ni traces de gluten . Asegurem així que persones celiaques i intolerants al gluten puguin consumir tots els nostres productes amb seguretat.

Productes  ecològics certificats

El CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica)

Tots els productes d’Oleander Bio tenen la certificació del CCPAE, que és necessària per tal de garantir que el sistema de producció ecològic dels aliments arribi al consumidor amb les màximes garanties. Per això, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) realitza controls exhaustius als operadors mitjançant inspeccions dels sistemes de producció i elaboració. D’aquesta manera es garanteix que aquests productes no han estat contaminats amb pesticides ni transgènics. Tant el sistema de producció i elaboració com el sistema de control és comú a tots els països d’Europa i està regulat pels Reglaments corresponents.

A més a més, la Comissió Europea publica cada any una llista amb els organismes autoritzats per realitzar el control i la certificació dels productes ecològics. A Catalunya, el CCPAE és l’organisme de control i certificació dels productes agraris i alimentaris ecològics.

El Certificat Europeu

L’Eurofulla

Des de març de 2010, tots els productes ecològics a Europa han de tenir un segell únic i obligatori. Els productes Oleander Bio incorporen aquest logotip de producció biològica de la Unió Europea, anomenat popularment com “eurofulla”, que té com a objectiu una millor identificació per part del consumidor dels productes ecològics que entren dins de la normativa de la UE sobre producció ecològica.

Oleander Bio és conscient de l’interès de molts consumidors per descobrir nous productes per afegir a la seva dieta alimentària. Per aquest motiu hem anat incrementant la gamma de nous productes comercialitzats, sempre ecològics , sense gluten i vegans.