Productes ecològics de primera qualitat

Oleander Bioindústria

L’empresa Oleander Bio és plenament conscient de les noves necessitats de bona part dels consumidors.

Aliments biològics de primera qualitat

Oleander Bioindústria

La indústria agroalimentària, que precisa productes ecològics de primera qualitat troba a Oleander Bio el complement ideal que li subministrarà d’una forma totalment professional i amb un tracte personalitzat, tot allò que necessiti amb la seguretat dels productes certificats per organismes internacionals pertinents i també amb uns exhaustius controls de qualitat i anàlisis.

Les principals empreses que elaboren productes biològics com ara: galetes, gelats, xocolates o pastisseria ja saben que els productes d’Oleander Bio ofereixen totes les garanties perquè són productes certificats, que han rebut un tracte exquisit a les seves instal·lacions seguint unes pautes de control de totes les normatives existents i al mateix temps les analítiques per part de laboratoris externs que han certificat la qualitat del producte.

També la traçabilitat en tots els processos permet conèixer a la perfecció des del productor fins al darrer detall que afecta al producte.

Oleander és productor d’avellanes i elaborador d’ingredients o productes basats en fruit sec.

L’experiència assolida durant la nostra trajectòria en la producció dels productes i logística i el transport dels productes Oleander Bio permet assegurar que l’empresa té la capacitat d’enviar a qualsevol part del món els seus productes ecològics amb agilitat i bon servei.

Els productes d’Oleander Bio mereixen el màxim grau de confiança per part del consumidor, perquè compleixen totes les normatives internacionals que certifiquen la seva procedència de l’agricultura ecològica. A més, l’empresa treballa amb una sèrie de laboratoris externs independents i interns que analitzen i certifiquen la idoneïtat de tot el procés.